top of page

OM OS_

14207775_10154312837565605_8638535321158797825_o.jpg

HVAD ER EARUNIT ?

Historien

EARUNIT blev etableret i slutningen af 2008 på initiativ af komponisten Carsten Bo Eriksen (aka My Beautiful Decay 1973) sammen med 5 andre komponist kollegaer. EARUNIT er dedikeret til at bestille, opføre, uropføre, skabe, præsentere nutidig musik i blandingsfeltet mellem elektronisk og akustisk partitur musik – ofte med visualisering integreret i projekterne. Med udgangspunkt i egen musik og med et øre for det nye, ukendte og ukonventionelle, bestræber EARUNIT sig på at eksponere en spændende og innovativ musik så bredt og tilgængeligt som muligt for et nyt publikum.

Vi er en koncertserie

Henover året producerer og co-producerer vi koncerter sammen med festivaller, koncertforeninger, sammenslutninger og koncertsteder for vort forum for nutidig musik i blandingsfeltet mellem elektronisk og akustisk partitur musik og visuel mediekunst. Målet er at få musikken ud, hvor publikum er. Derfor er vi ikke begrænset til at være et bestemt sted, men vi vil oftest være at finde der, hvor publikum er i forskellige andre musikalske sammenhænge og i andre interessante samarbejdskonstellationer. Vi samarbejder internationalt med nogle af de bedste ensembler og solister i verden. Vi arbejder for at skabe muligheder for at høre den uhørte og ukendte nye og ældre generation af komponister og deres musik som ligger i blandingsfeltet imellem de traditionelle genre betegnelser i klassisk og rytmisk forstand.

Internationalt samarbejde
 

Berlin, New York, Paris, London, Barcelona. Vi har igennem de sidste 10 år opbygget et bredt netværk af samarbejdspartnere i Europa, USA og Fjernøsten, som vi løbende vil lave produktioner og udvekslingsprojekter med for komponister, musikere og ensembler.

bottom of page