EARUNIT
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

EARUNIT/Unfold – Trio Ismena

Unfold – Trio Ismena

Details

Time: June 01, 2021 19:00
Location: Biblioteket på Rentemestervej
Event Type: Koncert
Organized By: EARUNIT
buy tickets

About Tour

Ved denne koncert møder man Trio Ismena, som er en dansk klavertrio, som har uropført en lang række værker af danske komponister de seneste 10 år. Denne aften vil tre værker af tre danske komponister blive uropført, i samspil med live electronics. Ulysses af My Beautiful Decay 1973 er inspireret af romanen af James Joyce med samme titel og af græsk mytologi og skulptøren Thorvaldsens take på ulysses i sine relieffer og skulpturer.
Nordic Fragments af Ejnar Kanding er et værk, der sætter fokus på nordiske stemninger og farver som fragmenter, der inddrages i musikken.
Program:
Martin Lohse: Untitled (2021, uropf)
My Beautiful Decay 1973:
“Ulysses” i 5 satser (2021, uropf)
Ejnar Kanding: Nordic Fragments (2021, uropf)
Medvirkende:
Trio Ismena
Monika Malmquist – Violin
Ida Nørholm – Cello
Christine Raft – Klaver
Ejnar Kanding – Lyd
Koncerten skulle have været afviklet i 2020 i forbindelse med 250-året for Thorvaldsens fødsel, men den blev rykket p.g.a. corona.
Billetpris kr. 80,- per person. Billetter kan købes ved indgangen eller via Billetto.
Med forbehold for adgang til koncerten ved indgangen p.g.a. forsalg og begrænsninger i salen p.g.a. corona.
EarUnit is supported by the Danish Arts Foundation, Koda Kultur, William Demant Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond

Om Trio Ismena:
Trio Ismena er i dag et veletableret ensemble på den danske kammermusikscene. Efter de gik sammen som trio i 2004, har Monika Malmquist (violin), Ida Nørholm (cello) and Christine Raft (klaver) begejstret publikum med deres musikalske indlevelse og seriøsitet.
Trioen har markeret sig som prisvindere i både Danmarks Radios P2 kammermusikkonkurrence i 2009 og i Trondheim International Piano Trio Competition 2007 og er siden blevet et efterspurgt ensemble med omfattende koncertvirksomhed i Danmark og udlandet. Trio Ismena har således spillet koncerter i bl.a. USA, Kina, Tyskland, Spanien, Holland, England, Frankrig, Italien, Letland og Norden.
Trioen har søgt at videreudvikle sig som ensemble gennem intense studier. Først hos professor Tim Frederiksen, og i 2009 påbegyndte Trio Ismena 2 års overbyggende studier i kammermusikklassen på Escuela Superior de Música Camara Reina Sofia i Madrid med lærere som Menahem Pressler fra Beaux Art Trioen, professor Ralf Gothoni og pianisten Bruno Canino.
Trioen er alsidig i sit repertoirevalg, og interessen for ny musik har ført til spændende og udviklende samarbejder med nulevende danske komponister.
Om komponisterne:
My Beautiful Decay 1973
http://mbd73.com

Follow and Share