EARUNIT
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

e
Etableret i 2008

Kontaktoplysninger

EARUNIT
c/o Ejnar Kanding
Anker Heegaardsgade 17
3300 Frederiksværk
CVR-nr: 33 000 634
telefon: 2076 1179
Email: info@earunit.com
Bank: Nordea Foreningskonto
Reg.nr: 2580
kontonr: 0713-566-861

Formand: Ejnar Kanding

Næstformand: Carsten Bo Eriksen

Kasserer: Hugi Gudmundsson

Suppleanter: Martin Lohse

Følg os:

Etableret i 2008

Hvad er EARUNIT?

Historien

Etableret i slutningen af 2008 på initiativ af komponisten Carsten Bo Eriksen (aka My Beautiful Decay 1973) sammen med 5 andre komponist kollegaer. EARUNIT er dedikeret til at bestille, opføre, uropføre, skabe, præsentere og indspille nutidig musik i blandingsfeltet mellem elektronisk og akustisk partitur musik ofte er visualisering integreret i projekterne. Med udgangspunkt i egen musik og med et øre for det nye, ukendte og ukonventionelle, bestræber EARUNIT sig på at eksponere en spændende og innovativ musik så bredt og tilgængeligt som muligt for et nyt publikum.

Vi er: en koncert serie

Henover året producerer og co-producerer vi koncerter sammen med festivaller, koncertforeninger, sammenslutninger og koncertsteder for vort forum for nutidig musik i blandingsfeltet mellem elektronisk og akustisk partitur musik og visuel mediekunst. Vi etablerede også vores egen ALT Festival i 2017, som udvikler sig fra år til år. Målet er at få musikken ud, hvor publikum er. Derfor er vi ikke begrænset til at være et bestemt sted, men vi vil oftest være at finde der, hvor publikum er i forskellige andre musikalske sammenhænge og i andre interessante samarbejdskonstellationer. Vi samarbejder internationalt med nogle af de bedste ensembler og solister i verden. Vi arbejder for at skabe muligheder for at høre den uhørte og ukendte nye og ældre generation af komponister og deres musik som ligger i blandingsfeltet imellem de traditionelle genre betegnelser i klassisk og rytmisk forstand.

Internationalt Samarbejde

Berlin, New York, Paris, London, Barcelona. Vi har igennem de sidste 10 år opbygget et bredt netværk af samarbejdspartnere i Europa, USA og Fjernøsten, som vi løbende vil lave produktioner og udvekslingsprojekter med for komponister, musikere og ensembler.